недеља, 22. април 2012.

Teorija ljubavi


Šta je to ljubav? Vekovima je ovo pitanje mučilo najučenije ljude, pesnike, filozofe, ali i one sasvim obične ljude. Sigurno je to da je ljubav iako cesto boli, nesto najlepse u životima svakog od nas (osim Lorda Voldemora, on ne zna šta je to :D ).

петак, 20. април 2012.

Merlin Monro



Norma Jeane Baker, ili svima poznata Merlin Monro. Bila je američka filmska glumica, pevačica, model i zabavljačica, rodjena 1. juna 1926. Monro je bila jedna od najvećih filmskih zvezda pedesetih godina dvadesetog veka. Po mnogima, najslavnija zvezda Holivuda tada.

четвртак, 19. април 2012.

среда, 18. април 2012.

Zeddie Little


Sigurno ste se i vi pitali ko je taj dečko čije lice viđate danima na svim sajtovima? Tajna je otkrivena! Zeddie Little, 25, živi u Njujorku sa svojom dugogodišnjom devojkom. Čuvena fotografija zbog koje je Zeddie postao internet senzacija preko noći nastala je sasvim slučajno.

уторак, 17. април 2012.

Midnight in Paris

Ponoć u Parizu je film za sve one romantične duše ili barem za one koji misle da bi bilo bolje da su živeli u nekom drugom vremenu. To je predivna i uzbudljiva priča koja drži pažnju od samog početka pa sve do kraja.

понедељак, 16. април 2012.

Džejn Ostin


Džejn Ostin (Jane Austin) rođena je u Stiventonu, Engleska, 16. decembra 1775. gde je i provela ceo svoj život. Danas znamo kako je Džejn izgledala zahvaljujući crtežu njene sestre Kasandre za koju je bila veoma vezana i koji se nalazi u muzeju u Londonu.

Poruka u boci

Dok je džogirala jednog dana na plaži, Tereza pronalazi poruku u boci.
Čitajući pismo otkriva osećanja jednog usamljenog i tužnog čoveka. Otkriva  njegov bol i tugu.

субота, 14. април 2012.

Titanik


 Titanik je bio najveći putnički brod na svetu u to doba. Pošao 10. aprila 1912. iz luke Sautempton na svoje prvo putovanje, četiri dana kasnije, oko 375 milja južno od Njufandlenda udario je u ledeni breg.
Titanik je bio najveći putnički brod na svetu u to doba. U toku prvog putovanja udario je o ledeni breg, u nedelju, 14. aprila 1912. godine, u 23:40. Potonuo je dva sata i četrdeset minuta kasnije.