понедељак, 16. април 2012.

Poruka u boci

Dok je džogirala jednog dana na plaži, Tereza pronalazi poruku u boci.
Čitajući pismo otkriva osećanja jednog usamljenog i tužnog čoveka. Otkriva  njegov bol i tugu.
Tereza ubrzo pronalazi još dva pisma i odlučuje da pronađe muškarca koji je napisao prekrasne misli i prodrmao joj srce. Shvata da romantični i divni mučkarci još uvek postoje. Tereza pokušava da ga pronađe i dolazi do ćutljivog Gareta. On još uvek pati za rano izgubljenom ženom, setan i pun bola, skuplja hrabrost i poziva Terezu da jedri sa njom. Kako duže provode vreme zajedno, sve im je lepše  i zanimljivije, upoznaju se, iako žive na velikoj razdaljini trude se da njihova veza uspe, međutim, Garet ne uspeva da zaboravi svoju pokojnu suprugu. Jednog dana odlučuje se na veliki preokret u svom životu. Piše oproštajno pismo preminuloj supruzi i kao i sva ostala, stavlja u bocu i baca u okean. U tom pismo moli za blagoslov da ostatak života provede sa Terezom...
Dirljiva i romantična knjiga koja od prve do poslednje stranice drži vašu pažnju. Međutim postoji i film urađen po knjizi, 1999. godine. Glumci su Kevin Costner i Robin Wright.
Nikolas Sparks ovom knjigom dodiruje srce svake žene, niko ne može ostati ravnodušan pred ovakvim delom. Toliko borbenosti, hrabrosti, upornosti i istrajnosti u jednoj ženi.




                                                                                                Coco             

Нема коментара:

Постави коментар